Alusfera 76 LITEC

Producator: ProledShow
Disponibilitate: Pe baza de programare
Detalii si Specificatii Produs

Structura unica de acest tip prezenta in Estul Europei, avand forma sferica, cu o deschidere de 21,50m, inaltime de 10,30m si adancime de 13,40m, este spectaculoasa prin insasi prezenta si caracteristicile ei.

Avand masa totala de numai 4 tone,(fara podium) fiind executata numai din duraluminiu, este usor de transportat si manevrat. Totodata are subansamble care nu depasesc 3m.

Alusfera 2 are o capacitate portanta de 3,5 to udl, (compuse din tehnica de spectacol). Se poate instala pe podium cu capacitate portanta ridicata Layher, la inaltimea de 2,30m, inaltimea scenei ajungand la 12,60m. Sau se poate monta podium de tip Bütec, in interiorul scenei. Acest tip de structura speciala este complet inchisa, fara vant din spatele scenei, complet izolata, cu o conduita fonica foarte buna, fara curenti de aer din laterale si din spate.

Se preteaza la spectacole de tip festival de muzica clasica, jazz, opera, concerte touring, ceea ce nu este posibil la alte scene cu configuratie clasica. Alusfera 2 fiind un model imbunatatit are o forma de cochilie partea frontala este inclinata spre public, avand rolul de protectie la ploaie, vant si imbunatateste acustica. Aceste avantaje de forma nu sunt obtinute cu scenele clasice.

Solicitare oferta de pret - Alusfera 76 LITEC
ProLed Show © 2017 - Toate drepturile sunt rezervate | Site realizat de Webstage Timisoara Web Design