Articole Ecrane LED


Ce reprezinta pitch-ul (Distanta intre pixeli)

Ce reprezinta pitch-ul (Distanta intre pixeli)

Vizualizari: 1315

Pitch-ul la un display cu LED-uri defineste distanta dintre pixeli, exprimata in milimetri. Aceasta masura fundamentala determina caracteristicile si performantele unui ecran cu LED-uri. Pitch-ul intr-adevar este un factor definitoriu pentru distanta de vizualizare la un ecran LED:

Cieste Articolul

Ce sunt nivelurile de culoare?

Ce sunt nivelurile de culoare?

Vizualizari: 928

Niveluri de culoare reprezinta variatiile pe care orice culoare le poate avea. In domeniul ecranelor LED sunt luate in considerare nivelurile de culoare pentru cele trei culori primare: rosu, verde si albastru. Numarul nivelurilor de culoare defineste numarul de pasi necesari pentru a trece de la cel mai scazut nivel (oprit) la cel mai inalt nivel(intensitate maxima). Este evident ca daca numarul de nivele este mai mare, si calitatea si naturaletea imaginii vizualizate este mai buna.

Cieste Articolul

Ghid Practic LED display

Ghid Practic LED display

Vizualizari: 1124

Cateva REGULI pe care trebuiesc cunoscute inainte de a cumpara un ecran cu led-uri. Inainte de a cumpara un ecran LED , trebuie sa stii care e cel mai bun produs pentru aplicatia ta; Cel mai bun pentru tine nu este cel mai bun de pe piata dar este cel mai potrivit situatiei tale. Cateva atentionari sunt necesare astfel incat sa alegi solutia optima pentru tine.

Cieste Articolul

Produse afisate de la 1 la 3 din total 3 produse (1 pagini)
ProLed Show © 2018 - Toate drepturile sunt rezervate | Site realizat de Webstage Timisoara Web Design